maskers helpt de mensen om je heen

UW MASKER HELPT DE MENSEN OM U HEEN TE BESCHERMEN

Maskers zijn een eenvoudige barrière om te voorkomen dat uw ademhalingsdruppels anderen bereiken. Studies tonen aan dat maskers de spray van druppeltjes verminderen wanneer ze over de neus en mond worden gedragen.

U dient een masker te dragen, ook als u zich niet misselijk voelt. Dit komt omdat uit verschillende onderzoeken is gebleken dat mensen met COVID-19 die nooit symptomen ontwikkelen (asymptomatisch) en mensen die nog geen symptomen vertonen (presymptomatisch), het virus toch kunnen verspreiden naar andere mensen. Het dragen van een masker helpt de mensen om u heen te beschermen, voor het geval u besmet bent maar geen symptomen vertoont.

Het is vooral belangrijk om een ​​masker te dragen als u binnenshuis bent met mensen met wie u niet samenwoont en als u niet ten minste 2 meter uit elkaar kunt blijven, aangezien COVID-19 zich voornamelijk verspreidt onder mensen die nauw met elkaar in contact staan.

Maskers zijn misschien niet nodig als u alleen buiten bent, weg van anderen, of met mensen die in uw huishouden wonen. Sommige gebieden hebben echter maskermandaten als ze in het openbaar zijn, dus controleer de regels in uw omgeving.

www.medisch-mondkapje.nl

https://dgmondmaskers.nl/